tisdag 17 december 2019

360 grader



På väg ut på den thailändska landsbygden. För några veckor sen fick vi ett tips om att besöka 360 gr och titta och äta lunch. Trodde det var ett vanligt matställe ute i bushen men det var det inte! För det första var det väl skyltat med skyltar som nedan på de flesta avtagsvägar. Ibland fick vi gissa. ..

Efter en halvtimme på saleng kom vi fram till en ny resort, 360 degrees Viewpoint, Snowsand cafe and resort, sju månader sen det öppnades. 
Olika möjligheter till boende.  Enkla tvåbäddsbungalows för 1500 baht/natt inkl frukost, två roliga tunnor, som i formen påminner om våra bastutunnor i Sverige( som vi ska fö tänker sätta upp vid stugan i sommar. 
Tunnorna är tvåbäddsboende för 1800 baht natt inkl frukost



Några lite lyxigare sex-bäddstugor för 5000 baht/natt


Så fanns det reception och restaurang och en takterrass med fantastisk utsikt i 360 gr. Höjder och odlingar av bl a ananas, kokospalmer och papaya, små boningshus och grönska överallt. Mäktigt att beskåda! Försökte mig på en panoramabild, blev väl så där..
 Kanten i förgrunden är ingen väg utan bara räcket på takterrassen.
Ja,vad står det där? Blir att repetera thaibokstäver, särskilt när de snitsar till dem och tar bort de karaktäristiska bubblorna. 

Efter rundvandringen på egen hand åt vi lunch på restaurangen. Så skönt att sitta en trappa upp och känna vinddraget genom den öppna ytan. Gott om plats för både linedance och bugg om man skulle vilja hyra stället en kväll/natt.... bara en tanke...Kl sju på kvällen stängs restaurangen....

6 kommentarer:

Annika Ilic sa...

Kul att du äntligen kommit igång med att blogga igen! Alltid roligt att åka runt i HY med omnejd och se sig om efter både nya ställen som man inte besökt tidigare samt återse gamla ställen. Annika

Unknown sa...

Kul att du kommit igång. Här har vi -2 så vi har det inte kallt. Snö har vi mycket lite av.Vi önskar er God Jul och Gott Nytt år Gerd o Bengt

Arne J sa...

Hej Ewa
Vad roligt att du har kommit igång med bloggen.
Alltid lika roligt att läsa det du skriver. Hoppas det funkar fortsättningsvis med nedladdning av bilder.
Vi dyker upp i HY 31/1
Arne o Irene

Eva Mattmar sa...

Så roligt med kommentarer på bloggen!
Visst är det roligt att ta reda på fakta om olika ställen och aktiviteter i byn, ta bilder, redigera dem och skriva om det som finns och erbjuds.
Ligger i startgroparna för att ta igen det jag missat under elva månader.

Eva Mattmar sa...

Hej på er i norr! Kul att ni hittat tillbaka till min blogg efter det långa uppehållet. God Jul och Gott Nytt År önskar vi er. Vi ses i vår/sommar.
Längtar ju alltid på något vis till Norrbotten var jag än befinner mig i världen...

Eva Mattmar sa...

Hej på er Arne och Irene! Nu är jag visst ”back in business”. Laddad efter elva månaders bortavaro. Mycket att ta igen!
Blir roligt att träffa er i jan/feb
Välkomna hit! Lasse hälsar så gott till er!