tisdag 13 maj 2014

Utespa och HY-rapport

När Lasse kom till Sverige så flyttade vi in hos min bror Jan och Eva. De har några rum till övers när deras ungdomar flyttat till egna boenden. Vi bor i ett rum med egen ingång, så lyxigt! 
När vi kom dit så höll snickaren på att färdigställa den utbyggda altanen på baksidan där de just installerat ett utespa. Ett bubbelbadkar med plats för fyra pers och 37-40 gradigt vatten.  


Igårkväll invigdes den av Annas Erik och Anton, som satt i varmvattnet och myste ett bra tag.
Idag har Wilmer, 6 år och Elvira 4 år provbadat. De badade, plaskade, lekte och njöt i nära två timmar och vi satt i uterummet och pratade med Niklas och Mia under tiden, samtidigt som vi höll uppsikt på barnen.

I morgon, torsdag, åker Lasse och jag till Mattmar och ser om det är sig likt efter ett års bortavaro.
Vi fick ett mail från the management på Wiphanei i Huay Yang om att de ska göra förbättringar enligt våra önskemål nu när huset är tomt på gäster.
Det första är att ta bort de tre poolpalmerna, sen laga mosaiken i poolen och invänta besked om möjlighet att konvertera poolen till saltvatten. 
Diverse trädgårdsarbeten och att reparera kanalbron och göra den 50 cm bredare stod också på programmet. 
Det blir spännande att se hur det ser ut i höst när vi återvänder. Vi har ju också några jobb beställda i lägenheten att se fram emot, ugnen, skåp under tvättstället i badrummet och ny klädsel på hörnsoffan. 

Inga kommentarer: