fredag 9 maj 2014

Bak och besök!



Skön promenad på fm, uppehåll i regnet men daggmaskarna hade krupit upp på asfalten för att komma undan den regnblöta jorden. Man fick gå slalom runt maskarna för att inte trampa ihjäl dem. De gör ju stor nytta när de luckrar upp i jorden.


Många motionärer i spåren. Gullviva och hägg börjar blomma och det doftar så gott.

Igår kom en kär gäst på besök. Faster Camilla från Luleå, som varit på jobb i Stockholm och passade på att hälsa på sin bror Clas med familj. Gissa om barnen tyckte det var skoj! Hon stannade över natten och åt frukost med familjen innan barnen gick till skolan. Sen tog hon flyget till Kallax.

Igår var det också bakdag.Det blev vanilj-och kanel- och bananbullar, småfranskor och banankaka. Har inte bakat sen förra sommaren. Vi har inte haft någon ugn i  Huay Yang, bara två spisplattor. Men i dagarna har ugnen kommit som vi beställt, den är på plats och bara lite snickerijobb återstår. Så i höst kan det bli andra ( thailändska) bullar  bakade. Och matbröd!
Nu är det sista dagen i Thailand för Lasse för den här säsongen. I morgon åker han taxi till  Suvarnabhumi för en natt på hotell innan flyget går mot Sverige på söndag. Välkommen hit! 




Inga kommentarer: