lördag 1 november 2014

Stranddag, buffé med dans och Dan Sing Khon

Torsdag var en härlig solskensdag och vi åkte till Sang Arun Beach till Christer och Goys ställe där vi solade och åt lunch. Jag gick på stranden till mrs Umporn och vid hemfärd gick jag till Jacks Beach och blev upphämtad med salengen. Under promenaden tog jag några strandbilder...






På fredagkväll var det premiär för säsongens buffé med dans på Driving Rangen. Mycket folk kom till buffén som Wan med personal dukat upp... Pizza, lasagne, kyckling, potatissallad, grönsaker, såser, frukt...allt mycket gott.
Och trevligt.



       Monica Å och Turid, som båda är med i Annikas gångargöng

Efter buffén blev det dans i andra änden av huset där det finns en barservering och ett större dansgolv. Full fart på dansen som höll på till 12-snåret,

 Så blev det lördag och vi var tre ekipage som åkte skogsvägen till Dan Sing Khon och Gränsmarknaden. Där började man riva den gamla marknadsdelen i våras och nu bygger man nytt. 
Här var förr den gamla marknadsplatsen med blommor och möbler.

 Parkeringsvakten dirigerade oss till lämpliga p-platser.

När vi var i Huset med blått tak och köpte torkad frukt så började det regna och vi tog på regnkläder för hemfärden, men de åkte snart av och vi kom hem torra men sen...öppnade sig himlens portar och det åskade och regnet vräkte ner och in på balkongen, snabbt in med alla dynor.
Till kvällens middag hade regnet slutat och ikväll blev det Maews som just idag öppnat för säsongen. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint och intressant att följa med er på det ni gör. Kram Meta.

Anonym sa...

Så bra att det fungerade nu. Jag blev glad. Ha en skön söndag.

Eva Mattmar sa...

Tack Meta! Så roligt att det fungerar igen med kommentarer. Har inte gjort något mer än tagit kontakt med Bloggeradmin och beklagat mig. Fick inte någon respons men de kanske har ändrat nåt i inställningar. Hmm, kanske!

Eva Mattmar sa...

Så roligt att du följer oss . Tänk om ni kan komma hit nån gång och följa oss på plats! Kram Eva

Anonym sa...

Eva visst hade du skrivit en kommentar här men den är borta nu?

Anonym sa...

Ökommentarerna är nedanför ser jag nu!