söndag 20 april 2014

Vårkänslor!

 
På bättringsvägen med förkylningen.
Vilket strålande påsk/vårväder! Har varit ute och spelat fotboll med Carl och Ivan, lekt "tagen" med barnen på Lings lekplats och ätit en god grillmiddag. 



Vi såg flera vårtecken i form av alla blommor, varmt och soligt väder och barnen fick syn på denna konstiga insekt och undrade vad det var för sort .

 

Igår på annandag Påsk var jag på linedance med SHSD-dansarna.
Har haft ett flera års långt uppehåll från dansen och var ganska ringrostig. De kunde väldigt många nya danser förstås,men några gamla godingar kunde jag hänga med på och så var det workshops med för oss tre helt nya danser. 
Kul dag!

I Huay Yang är det fortsatt varmt med soligt väder vid kusten och mörka mullrande åskmoln över Burmabergen. Inte mycket regn ännu, men jag kan tänka att det är välkommet. Livet har återgått till det normala igen efter Songkran, ledigheten är över för denna gång, liksom "vattenkriget".
Lasse har varit ute på en riktig långis på 
fyra timmar med Annika. De vandrade och vadade förbi klippudden i norr och utforskade tre nya stränder norrut med utsikt ändå till PKK-bergens toppar och tog vägen genom Wanacon nationalpark hem. 
De räddade några fiskar som hade blivit kvar i vattensamlingar vid ebb. Hela turen finns i annika.blogg.se. Fina bilder!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt Eva, att du börjar bli fri från förkylningen. Kul med Linedance!
Såg strapatserna som Lasse varit med på norr om, spännande att utforska.
Kramar från oss!
Irene o Bertil

Eva Mattmar sa...

Tack

Annika sa...

Hej Eva och skönt att du är på bättringsvägen från den vad jag förstått jobbiga förkylningen. Du skulle ha varit kvar här i HY istället och hängt med på den roliga långisen om dryga 4 timmar:-)) Den röda insekten har vi liknande här i Thailand... Må så gott!

Eva Mattmar sa...

Tack Annika! Läser och hör av Lasse att ni går på mysiga långpromenader! Låter härligt!
Fint väder i Sverige nu om än lite kyligt, bortskämd som man är vid varma vindar. Ha det så bra !

Eva Mattmar sa...

Tack för hälsning! Är fri från vårförkyln nu. Lasse hälsar att stranden är finare än nånsin, vattnet lugnt och klart och temp. Runt 34. Han har det bara bra!