onsdag 12 februari 2020

Zims och semlor...

Veckan fortskrider- full fart!

Idag, onsdag, var det tabata halv åtta på Ranchens träningsgolv. Vi är ca 60 pers som tränar på morgnarna, vi varvar tabata, core/mobility, tabata.yoga, tabata och core/mobility. Fredag träningsfria.

Detta pågår med lite variation november -februari....

I eftermiddag har vi träffpunkt fd Snäckorna, byns ladies, som börjat träffas igen ca en timme/vecka och prata om lite av varje, nyheter i byn, tips på utflykter, böcker, restauranger etc. Första träffen kom 30 damer, så det finns ett behov av ett sådant forum. Det har varit några säsongers uppehåll!  Våra herrar har Ventilen på onsdag em där de ventilerar sina frågor, de firade 10-årsjubileum före jul.

Vi ska bestämma ett nytt namn på gruppen, Snäckorna var bra men vi behöver förnya oss.

Sedan går vi, en del av oss, direkt till linedance där vi har många roliga danser till latinamerikanska toner. Just nu har vi en sådan period med många Cha Cha, salsa inspirerade danser.

Måndag kväll- Buffé med live musik och dans...



350 baht för buffé, musik och dans! Ca 120 kr.

I måndags var vi, Lasse och jag, Sören och A-C,till Zims restaurang vid Orchid på buffé och levande blues/rock musik. Några thailändska musiker och en svensk musiker stod för musiken.



Vi dansar Cupid shuffle, ett säkert kort...

De uppmanade oss att dansa och vi var inte sena med att anta den uppmaningen. Det blev både linedance, bugg och vanlig dans. Trevlig kväll!



Här kommer en födelsedagskaka med ljus, framburen av denna kille.

Vi sjöng för jubilaren, hans pappa? bror? och sen fick alla smaka på chokladtårtan.

Igår blev det semlor....



Mums vilka vackra och goda semlor!

Igår blev vi bjudna till Anne och Rolf på fyran, fjärde våningen, på hembakade semlor och kaffe.



Solan och Bengt med var sin semla, väntar på kaffet...



Stina och Roland har fått eget bord!

 

Anne hade bakat och tillverkat egen mandelmassa från grunden. Så gott! Vi var ca tjugo pers inbjudna och vi satt på balkongen där det fläktade skönt i värmen. De åker hem på fredag och har haft denna bjudning som tradition i flera år. Fettisdag infaller om två veckor men det gick så bra att äta semlor i förväg...

Herrlaget! 
Här sitter Solan och Bengt och pratar med Lasse. 

Rapport från Sverige- Erik och Leon åkte till Falun i lördags och tittade på Svenska skidspelen. Leon har blivit så intresserad av längdåkning så han följer Vinterstudion på TV på helgerna och nu fick han se sina idoler Jonna Sundling och Linn Svahn ”in real life” och ”in action”och han hejade fram dem till seger i skidspåren. Bra gjort!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så trevligt! Gott med semlor och kul med stor bjudning. Har varit fullt upp på sistone så har inte hunnit varit in och läst. Han har ju börjat arbeta igen, haha. Det trodde vi inte!
Han arbetar med kliniska prövningar.
Hälsa alla! Kram Eva och Jan