måndag 12 mars 2018

Första rapport från Thailand Open i linedance 2018

Vi åkte iväg på förmiddagen i torsdags. Destination Hotel Bazaar i Bangkok. Till den norra delen av Bangkok, inte långt från den stora Chatuchak- marknaden.
Bussen kom i tid,de flesta resenärerna också, vi blev upphämtade av minibussar på våra bostadsområden. Vi var 28 pers. Några var inte klara i tid så vi kom iväg en timme senare än beräknat och hamnade i början av rusningstrafiken. Nåväl, chauffören körde säkert genom Bangkok och fram till hotellet.

Stort hotell med en hotelldel och en vandrarhemsdel!! De flesta av oss hade valt rum på vandrarhemsdelen utan att veta om det, rummen var otroligt små, som båthytter med våningssängar och delad toalett och dusch ute i korridoren.

Hmmm, inte vad vi tänkt oss, så det blev uppgradering till bättre rum, som tur var fanns det fast det var närapå fullbokat.

Vi hade hoppats på workshopdans på kvällen , åtminstone hade jag hoppats, men dansgolvet var inte lagt, så det blev inget. Började bra!

Nästa dag lades golvet och på em kom vi igång med de första workshoparna, som hölls av Roy Verdonk och Pim van Grootel. De är ju proffs så det kunde inte bli annat än lyckat.

Kl sex var det dags för Galamiddag i festvåningen. Vi snyggade till oss och blev fotograferade i entrén.

Buffén var uppdelad på flera bord, det fanns mat i överflöd och underhållningen var mycket omväxlande och trevlig hela kvällen. En av huvudsponsorerna var förbundet för Thai Muay, thaiboxning, så ett par thailändska världsmästare var där och showade. Uppvisning av streetdance, koreansk dans och några tal. Utlottning av raffles, priser på inträdesbiljetten, och dansmusik hela kvällen till ett filippinskt band. Vi dansade sedan både vanlig dans, ballroomdans och lite linedance. Några dansinstruktörer från dansinstitut i Bangkok var där och dansade flitigt med alla damer...Det var en helkväll, jag har givetvis massor av bilder men just denna helg har Blogger valt att uppdatera sin sida och jag har inte räknat ut hur jag ska överföra bilderna till bloggen. Jobbar på det...

Inga kommentarer: