tisdag 13 mars 2018

Bilder från tävlingsdagen

Först ut på tävlingsgolvet var Newcomer och Intermediate. Boots är obligatoriskt i dessa tävlingsklasser, kläderna är western-inspirerade.Här dansas Cuban style. När de dansar Rise and fall, dvs vals, så har de långklänningar. Lilten dansas i kortare kjolar, funky dansen i lite tuffare utstyrsel och novelty-dansen beroende på vilken karaktär de valt till musiken. 

Inga klädproblem i Social Division! Något bekvämt och sköna skor. Vi testar tävlingsgolvet på denna nivå, men vi blir bedömda av domarna. Här är vi alla sex damer från Huay Yang i dansen DHSSPyttsi skulle ha varit med på dansgolvet men nöjde sig med att vara åskådare. The Cooking Crab- Brian från Malaysia tipsade oss om detta matställe och visade tom vägen dit. Det var ett Sea food ställe, som namnet angav. Yvonne och Lasse beställde in en blandrätt och fick den serverad direkt på plastduken, en ketchupring runt om markerade tallriksgränsen. Servitrisen kom med maten i en plastpåse, som hon blandade runt och hällde ut allt direkt på bordet. De fick plasthandskar att plocka maten med, inga bestick behövdes. Verkligen ett annorlunda sätt att servera! Det smakade bra enligt Yvonne och Lasse, lite starkt kryddat kanske. 

Söndag- efter genomgång av fredagens och lördagskvällens workshops var det dags för högtidlig avslutning. Ettan, tvåan och trean i varje grupp ( åldersgrupp och svårighetsgrupp) fick komma fram och ta emot pokaler. Bella och en av Roys tvillingflickor gav mig priset.Måd, Ann-Christin och jag fick mottaga var sin. Sedan blev det fotografering med alla pokalvinnare. Här är ett gäng från Skåne, som kommit ända till Thailand för att tävla och semestra. Två bilder till från lördagens tävling i de högre klasserna. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till vinsten, kul!
Ni verkar ha haft fina dagar BK
Här hemma är det grått,rått och trist, längtar efter våren. Hälsa Lasse
Kram Eva och Janne

Eva Mattmar sa...

Roliga dagar i BK! Jag fick dansa av mig och vara med i utlärning av nya danser. Jättekul att vara deltagare nån gång i st f att vara den som alltid leder. Nu är det bara en månad kvar till jag åker till Sverige så nu får våren gärna infinna sig. Kram till er!