onsdag 27 december 2017

Julen 2017

Jodå, jultomten kom till oss på julafton. En lätt korpulent tomte i år och han kom tidigt på dagen. Först kom Ruben och Sofie på jullunch. De skulle jobba eftermiddags/kvällspass så efter tomtebesöket åkte de. Diesel stannade kvar hos oss till sena kvällen då Sofie hämtade hem honom. 

Leon har brandtema i år. Förra året var det bussar som gällde. Han fick brandmanskläder  och dito tofflor och hjälm, brandbil med slang som sprutat vatten, en brandbilsbok. Nöjd brandman! 

Erik med familj. Diesel tillhör Ruben och Sofie..Får jag några julklappar då? Diesel undrar...

Till  julmiddagen fick vi besök av Yannes kompis Vanussa från Rio med familj. Pappa heter Jocke och har bott och gått hela skolgången i Hallen, grannby till Mattmar. Vi hade mycket att prata om under kvällens lopp. De hade tvillingar på fyra år, Julia och Theo, så Leon hade kompisar att leka med. 


Fantastiska efterrätter bakade av våra brasilianskor...

Leon har börjat åka skridskor. Det var öppet för allmänheten i ishallen och Yanne och Leon har tränat skridskoåkning för fullt. Erik och jag har servat i bakgrunden. Första stapplande skridskoskär...

Denna bild är från Luleå på juldagen. Där fanns det snö!!! Linn och Carl njuter av snö och skidor...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som du har haft en bra jul. Här har vi riktigt Göteborgsväder, tyvärr. För övrigt är allt bara bra. Gott Nytt År. Hälsa till Lasse/ Marianne

Eva Mattmar sa...

Tack, vi hade fina juldagar och nu väntar vi på nyårsafton. Tyvärr är det inte så bra väder här heller, duggregn och mulet.
Gott Nytt År!
Lasse har det lite kallt också, bara 20-22 grader och lite sol.