tisdag 1 december 2015

Blue Marine

 På vår promenad idag gjorde vi en avstickare till Blue Marine för att se hur långt de kommit med residensbygget. Vi har sett att några av villorna har blivit bebodda och att en av poolerna är färdig att använda.

Vi gick in och tittade in i en condo. De är olika stora, somliga har bara ett rum, ca 40 kv , medan andra är stora med två badrum. De minsta kostar 290000 kr och ju större de är desto dyrare. 
De såg fina ut med balkonger med utsikt mot poolen och ca 300 meter till havet.

De jobbade med  att plantera växter
runt huset och fyra mäktiga palmer prydde framsidan vid ingången.
Alla balkonger var försedda med glasräcken i st f stålrören som vi har. Dessa balkongräcken är mer barnvänliga än våra, som kan inbjuda till klättring.
Utsikt mot resorten Es Su Casa på bysidan.

Fast det är ett tag kvar till inflyttning hade de redan satt upp vackra konstverk på väggarna i trappuppgången vid hissen.


Vi vandrade vidare och såg att de gröna risfälten, som övergått i gul färg i takt med att riset mognade, nu var skördade.
Snart kommer det att spira nytt ris där  eftersom de brukar så tre omgångar  per år.
Innan Risvägen strax före Jeab håller ett fint hus på att byggas. Vi vet inte säkert vem det är som bygger här, men det verkar bli ett stort och fint hus.

Längre bort vid bron var det en livlig aktivitet. De hade fällt några träd, troligen palmer, och var i färd med att såga upp stammarna till bräder.

På em blev det en shoppingrunda till klädaffärer i HY tillsammans med grannarna Karin och Kerstin. Vi kom hem med några påsar var med nya klänningar,  tunikor och långbyxor.

Inga kommentarer: