Vi började födelsedagen med "champagne" ( mousserande vitt vin) och snittar på balkongen efter att vi väckt honom med "ja , må han leva".
Efter frukost åkte vi till Nam tok Huay Yang= vattenfallet i HY. Det är uppdelat i fem fall, denna årstid är det så lite vatten i fallet, det har ju inte regnat sen i november.
De andra nöjde sig med att pusta ut på strandkanten.
På kvällen hade vi bokat bord på Nirvana, Coconut on the Beach. Det ligger en bit utanför HY så de hämtade oss med minibuss. De mötte oss vid ingången med en blomsterkrans om halsen för födelsedagsbarnet och en blombukett med sidenblommor.
Efter en välkomstdrink vid havet satte vi oss till bords, det var dukat på gräsmattan.
Vi fick in förrätterna, olika rätter med friterad bläckfisk, kyckling, vårrullar mm. Sen var det olika varmrätter att dela på,
Fisherman's Catch, kycklingklubbor , coleslaw, grönsaksfat och naturligtvis Chicken sweet and sour för den rättrogne som håller sig till den rätten.
Kaffe och tårta, som var tänd med sex ljus och "Happy Birthday Dear Tord"
En stor eloge och Tack till Nirvanas personal, som ordnat det där lilla extra
när det var födelsedag!
3 kommentarer:
Det låter gott med maten vad dum jag bar som inte firade min födelsedag där förra veckan. Mysiga ställen ni har/ det låter härligt med bad uppe o bergen.hälsningar till er. Bometa.
Såklart Meta att du skulle ha firat här! Nästa år då ? Vore väl lämpligt.
Då firar vi på Nirvana och badar i vattenfallssjön. 30 gr i pool och hav, bara skönt svalkande 23 gr i sjön.
23 gr hade vi i Luleälven i somras.
Kram till Bometa! Eva o Lasse
Vilken härlig dag det blev, så mysig avslutning på kvällen också. Tack för att vi fick vara med. Kram Eva och Janne
Skicka en kommentar