fredag 11 mars 2016

Dans och finbesök från Sverige/Brasilien

Vilken dansvecka!

Varje kväll mellan 18-21 dansar vi gamla och nya danser som lärs ut av proffsen från Europa. Roy Verdonk, Jose M Belique, Pim Grotel m fl. De är fantastiska instruktörer. Dorsey Napier är här som koordinator för tävlingarna som äger rum på lördag kväll.
 Kattis, Maud och Lars har tränat flitigt varje kväll...

Nya dansare kommer hela tiden. Igår kom ett stort sällskap från  Malaysia, 14 dansare och flera medföljande. Tidigare har dansare från Tjeckien, Lettland, Danmark och Sverige slutit upp.
Det är så roligt att få dansa de gamla godingarna från förr, som Doctor, Doctor, Closer, Wave on Wave och inte minst Chill Factor som spelas varje kväll. Tror jag hamnat i "linedancehimlen".
Flera fantastiska händelser denna vecka-
I onsdags kom Erik, Yanne, Leon och Marly på ett två veckors besök.

De bor i en fin lägenhet på första våningen i huset. Vi har inte träffat dem sen i september.

Läser menyn på Jor Jan...
Leon har hunnit fylla ett år och är en liten solstråle. Glad och pigg. Han gillar att bada i poolen och Marly gillar att vara på stranden, hon är ju van vid stränderna Copacabana, Botafoga i Rio.
        Vår pool är uppskattad.....
         Leon i pappa Eriks knä..
De finner sig väl tillrätta här i HY, vi äter på de lokala restaurangerna och igår handlade vi på torsdagsmarknaden
vid motorvägen. De har en egen hyrd saleng att köra i. Måste man ha för att ta sig fram i byn i värmen. 
Idag blir det mera dans och dekoration av dansgolvet. Vi får låna blommor av blomsteraffären i kurvan och Christina ska binda bladslingor så det blir lite festligt på tävlingen i morgon kväll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid lika kul att följa dig. Tänk vad mycket kul ni upplever och som grädde på moset, får nu nu träffa Leon med familj.
Ha det fortsatt bra.
Nu njuter vi av fint väder. För vår del blir det pick nick på våra promenader.Kram
Marianne

Anonym sa...

Jätteroligt att ni får träffa minstingen av barnbarnen. Hoppas det går bra på danstävlingen. Ha det så fint med Erik och familj kramar från Meta.

Eva Mattmar sa...

Roligt att ha dem här! Denna vecka har jag mest dansat linedance på kvällarna men idag är det sista finaldagen så det blir mer tid över till familjen.