söndag 7 december 2014

Kungen fyller år och invigning av The Beach Club.


Ruben åkte hem till Sverige och det kändes tomt i vår lägenhet.

Torsdag kväll var det buffé och dans på Rangen. Lasse och jag åkte saleng dit samtidigt som himmelen just öppnat sig för en hejdundrande regnskur. Vi hade heltäckande regnkläder men blev ändå blöta. Jag skulle träffa Irene och planera för ett Christmas Dance Party. 
Vi drog upp riktlinjerna och sen dansade vi lika mycket som förra veckan. Hennes danspartner Gary var med och hade individuell instruktion med oss på dansgolvet. Såå kul!

Morgonen efter fick jag åka till Bangkok Hospital i Hua  Hin och få behandling för några otrevliga sår efter insektsbett. Irene  tog emot på sjukhuset och vi fortsatte dansplaneringen efter mitt läkarbesök.

Fredag 5 dec var det också födelsedag för Kung Bhumibol Adulaydej, Rama 1X.  
Han fyllde hela 87 år och är den kung i världen som varit regent längst tid, sedan 1946!  Han är omåttligt populär! Han tillbringar mycket tid i Hua Hin, i sitt palats, Klau Kangwon, vilket betyder "palatset långt ifrån oro "
Huay Yang by liksom de flesta samhällen och städer i Thailand hade putsat och fejat, rensat vägkanter, sopat gator och gjort iordning  festplatsen för firande och uppträdande, 
             Fyrverkeri på kvällen.,.

På lördag em var det invigning av The Beach Club i Huay Yang. 
Svenska skolans gamla lokaler har övertagits av Nishaville. Igår bjöd de på visning, kaffe, te och eget bakat bröd.



De kommer ha fikaservering med kaffe, te, fruktdrinkar och hembakat bröd. Man kan köpa matbröd , kakor, Kalles kaviar och snacks. 
    Fint matbröd till försäljning....
    Bakverk och Kalles.....


Dessutom har de uthyrning av kanoter och cyklar. De ordnar utflykter som bläckfisketurer, ridning i Tap Sakee och snorkling vid Koh Talu.






            Vi önskar dem lycka  till!

1 kommentar:

Annika sa...

En trevlig invigning tycker jag på alla sätt och vis :-D Fina bilder Eva!