lördag 13 oktober 2018

Höstbilder

En vecka till i Uppsala med alla fina och kära. Så mysigt att hämta Julia och Linn efter skolan, följa med Leon till och från förskolan. Förra lördag bjöds det på rikligt med blåmusslor hos Jenny och Clas följt av goda hemlagade hamburgare. Vilken fest!Leon klättrar upp till bords och undrar vad som bjuds ikväll. Barnbordet med hamburgare, med lite musslor. 

Höstvädret är varmt och soligt. Höstfärgerna lyser även här i söder. Julia under lönnen. Vacker höstdekoration på Ferlinsgatan. Leon och Julia leker bra tillsammans. 

Lasse och jag har tittat på två 70-plus lägenheter. Intressant att se hur man kan bo som äldre. Fina små lägenheter med bra service i huset med matsal, gym, bibliotek, hemtjänst om man behöver. Fast det är inte aktuellt ännu, vi är ju så ”unga” men man vet aldrig när det blir aktuellt. Kan vara bra att se hur det ser ut. Ljust och fräscht kök......med utsikt från balkongen mot domkyrkan och slottet..,.....trevligt ordnat i gemensamma utrymmen.,....aktiviteter som tilltalar...... här stannade Lasse till lite extra...

Här skulle vi kunna bo....,,men inte ännu...


1 kommentar:

Unknown sa...

Ser mycket trevligt ut men som du säger är ni alldeles för unga ännu. Men man vet aldrig. Vi kommer till H Y 14/11 och det ska bli skönt. Här hemma snöade det lite i dag.