lördag 8 april 2017

Träning och minnen av det fina besöket..

Så har också Ruben åkt hem till Sverige.
Han var riktigt solbrun trots att vi haft få soltimmar den senaste veckan. Mulet och några regnskurar mest varje dag. Idag fick vi skymta solen igen bland alla moln och vi åkte till Kais och nu ligger vi på solstolar under solskyddet i värmen. Vi är fyra pers på detta strandställe. Lågsäsongen är definitivt här. Men först har jag kört ett tabatapass på Ranchen. Vi var åtta tappra idag. 

Igår var Måd och jag med på Thaigympan vid Satani Rot Fai, järnvägsstationen. Varje kväll kl halv sju är det en timmes "exercise" där. En ledare på podiet, Thai-popmusik ur högtalarna och så jobbar vi med steg och armrörelser. 
Inga situps eller golvövningar, allt stående upprätt. Det kändes ordentligt! De har gjutit en fin betongplatta att träna på. Drygt femton thaidamer och herrar deltog och så vi två faranger. Intressant! Kostar 100 baht /månad. Blir flera besök! 
På söndagkvällar kl 18 har de yoga på plattan. Tyvärr är det så mörkt så det blir inga bra bilder, men jag lånar en bild från Facebook från yogan. 
          Bild lånad av Susanna Zacke.
Jag lånar också några bilder av Leon från Lasses kamera och minns det fina besöket....
     Farfar och Leon vid vår strand..

     Har fått en kompis på stranden..
     Åka saleng är roligt...
   Nu ska vi åka hem till Sverige.

Inga kommentarer: