fredag 7 december 2018

 Veckoprogrammet!

Aktivitets-och veckoprogrammet börjar utkristallisera sig efter drygt en månad i vårt vinterhem.

Från nästa vecka gäller följande, vissa aktiviteter har hållit på en månad redan...

Måndag- Kl 7.30 Tabatha- träning under Eivors ledning, bestående av uppvärmning, tre pulstoppar, balansträning, åtta omgångar där man tränar benmuskler, rygg, mage, rumpa, armar och Plankan. Avslutas med avslappning och stretching. Tar cirka 80 min. 

Tisdag - Kl 8.30 Yoga på Ranchen. Sen ledig dag för utflykter, salengturer till PKK eller Thap Sakae eller stranddag! Kl 16.30 är det barn/föräldrar träning på Ranchen. 

Onsdag- Kl 7.30 Tabatha, program som måndag. Kl 16.30 motionsdans på Ranchen med fortsatt buggträning efter minikursen med Johan och Anne. De åker till Sverige nu men vi fortsätter att träna på turerna de lärde oss. 

Torsdag- Kl 16.30 Linedance 

Fredag-  Kl 6 börjar morgonmarknaden vid Sii shop där vi kan handla färska räkor, frukt och grönsaker förutom kläder och prylar. Kl 8.30 är det Yoga på Ranchen. På kvällen är det dans på Ranchen på nya dansgolvet vid baren....

Lördag-  Kl 7.30 är det Tabatha-träning. Som alltid på lördag fm är det marknad i Dan Sing Khon på gränsen till Burma/ Myanmar. 

Söndag- Kl 16.00 Vattengympa i Villa Waree poolen. 

Dessutom- i december börjar kursen i thai/eng på restaurang Boutique vid järnvägen. Blir två ggr/vecka

Bilder från förra säsongen....

Bridge kan man spela på hos Stina på Orchid 6 på måndag kl 10.30 och torsdag på em

Det ordnas golfresor till Prachaup Khiri Khan och Hua Hin varje vecka. 

Flera personer i byn är engagerade i byns hundar. Matning, hjälp vid kastrering och skötsel. Jättebra med engagemanget då vi märker att hundarna mår bättre och är lugnare för varje år. 

Strandpromenader på vår fantastiska strand. 

För övrigt sköna lediga pensionärsdagar!!


2 kommentarer:

Eva sa...

Ni ligger verkligen inte på latsidan, härligt att se Lasse på en solstol också. Här är det så otroligt grått och trist. Snart jullov, längtar!
Ha det så gott och hälsa Lasse.
Kram Eva och Janne

Eva Mattmar sa...

Ja, nu har vi börjat få upp ångan! Roligt med allt som man kan vara med på. Varmt har vi och november har varit solig och fin. Många bad i poolen och strandpromenader. Härligt!Ser fram emot när ni kommer i februari.
Trevlig fortsatt adventstid!
Kram Eva och Lasse