lördag 12 december 2009

Och tiden går..

Det är väldigt länge sen jag uppdaterade.
Mycket kul har hänt där jag önskar jag hade tagit några foton.
Först firade vi en jämn födelsedag på Stenhammaren med
myyyycket linedance och god mat.
Oj , vad många gamla danser vi plockade fram ur minnets gömmor.
Lördagen därpå var det Ladie´s Night på samma ställe med trevligt sällskap som jag inte träffar så ofta nuförtiden, mycket god mat och intressant underhållning av trubadur och föredragshållare. Temat var "hälsa och livslust".
Så hade jag en "pensionärsdag" en lördag. Först dansade jag linedance i 4 timmar med Östersunds pigga pensionärer, och på kvällen var det temakväll i Mörsils fantastiska Kretsloppshus. Trerättersmiddag och Trio Quinta som underhöll med musik och sång från hela 1900-talet.Temat var "Wienerafton" i både musik och matval. Alla 9 pers. runt bordet var pensionärer utom jag, bl a gamla jobbarkompisar, som gått i pension för några år sedan och som jag inte träffar så ofta numera.
Förra lördag hälsade Lars och jag på hos en jobbarkompis som har byggt ett fantastiskt hus alldeles bredvid en sjö i Västjämtland. Ritat huset själva och byggt upp det. Högt i tak och utsikt från köksbordet över sjön där folk åker skoter, skridskor, skodor. En badplats som närmaste granne. Vi var grymt imponerade!
På söndagen var det dags för den årliga julfesten med Östersunds linedansare. Vi dansade och dansade och åt julgröt med tunnbrödstut, glögg och julmust, pepparkakor och mandariner och mera dans. Fattar inte hur man orkar dansa 7 timmar i sträck med en liten paus för ovannämnda. Då måste det vara roligt.
Nu är det bara en vecka kvar av terminen, och två dagar innan vi får drygt två veckors jullov.
Då blir det ännu roligare för våra barn och barnbarn kommer hem för att fira jul. Ser verkligen fram emot det!
Ha det så bra mina ev läsare!